Het begin is nu

September 11, 2018

Vandaag is dé dag waarop je toekomst begint. En de vraag is: 'Wat ga je ervan maken?' Gisteren is het misschien niet gelukt om je plan ten uitvoering te brengen; je was afgeleid door de dagelijkse dingen en kwam daardoor niet toe aan wat je eigelijk wilde doen. Je liet je sturen en zat zelf niet aan het roer. Maar vandaag is het anders. Jij gaat zelf bepalen hoe deze dag gaat verlopen. Je wordt je bewust van wat je hebt, waar je voor staat en vooral waar je dankbaar voor mag zijn. En verder ga je op zoek naar de beste versie van jezelf waarbij je anderen laat zien wat voor goeds je te bieden hebt. Het wordt een mooie dag; eentje zoals je elke dag zou moeten hebben!

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

December 3, 2019

October 17, 2019

September 24, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Positenna

©2018 by Positenna.