De weg van de Positenna


De afgelopen jaren heb ik diverse keren de vraag gekregen waarom ik nog geen boekje over de Positenna had geschreven. Toen ik hem voor de zoveelste keer gesteld kreeg besloot ik hier gehoor aan te geven en mijn ideeen op papier te zetten. Het schrijven was op zich al een reis door mijn eigen bewustzijn en dat maakte het een meer dan interessant proces. Het kan daarom niet anders zijn dat er voor de lezer iets interessants in zit, iets dat triggert om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken en zodoende - blijvend - meer positieve energie binnen te halen. Vrijdag 14 september 2018 is de officiële releasedatum. Ik ben blij en dankbaar!

Ik hoop hiermee een gehoor te hebben gegeven aan de vraag die mij de afgelopen jaren veelvuldig is gesteld. 'De weg van de Positenna' is verkrijgbaar via onder andere uitgeverij Boekscout.