Nemen zoals het komt


Ik zit momenteel in een fase waarin er van schrijven weinig terechtkomt. En dat terwijl ik vind dat ik regelmatig iets van mij moet laten horen. Nou ja, laten lezen dan. Maar soms kun je jezelf er niet toe zetten om de 'verplichte' dingen te doen. Je wilt er gewoon even 'los' van zijn. Mijn focus ligt momenteel ergens anders, dat zal het wel zijn. Ik maak mij er niet druk om en neem het maar zoals het komt.

Mijn gezondheid heb ik op nummer één gezet: ik wil per se van de door mijn reumatoloog voorgeschreven medicatie af; ben er echt klaar mee. Helaas kun je daar niet zomaar mee stoppen zonder naar een alternatief te zoeken. Wel, dat ben ik dus gaan doen.

De eerste stap was het bijwonen van Kambo sessies. Dit in de hoop dat ik hiermee de reuma de kop in kon drukken. Ik kreeg nogal wat gefronste wenkbrauwen te verwerken van diverse mensen om mij heen, maar ik heb gewoon doorgezet. Met Kambo lukte het mij om grotendeels van mijn klachten af te komen, maar dus niet helemaal. Mijn immuunsysteem kreeg inderdaad de beloofde boost, maar het betrof geen harde 'reset' zoals gehoopt. Helaas. Het restant aan reuma dat bleef zitten, bleek hardnekkig te zijn, dus moest ik verder zoeken. Opgeven doe ik niet zo snel...

Via Kambo-thuis kwam ik bij een Heilpraktiker uit. In de regel worden Heilpraktikers in Nederland als kwakzalvers gezien, maar gezien de goede resultaten die ik over zijn werk rechtstreeks uit de monden van zijn ex-clienten kon opmaken kon mij die slechte pers er niet van weerhouden om toch bij hem op bezoek te gaan.

Het werd een aparte ervaring: een ingenieur die zich heeft laten omscholen tot Heilpraktiker... Dat klinkt niet erg logisch. Maar toen ik het verhaal erachter begon te begrijpen ging er een ware wereld voor mij open. Ik stuitte via deze Heilpraktiker op ene Royal Raymond Rife, een ingenieur die in de eerste helft van de 20ste eeuw het voor elkaar kreeg om met behulp van een zelfgebouwde microscoop levende virussen waar te nemen. Dat was nog nooit iemand eerder gelukt. Hij schijnt in totaal zes van die microscopen te hebben gebouwd, de een nog beter dan de ander. Zelfs heden ten dage is men niet in staat om deze na te bouwen, simpelweg omdat zijn originele microscopen vernietigd zijn en zijn kennis verdwenen is.

In het kort: op basis van zijn vinding was Rife in staat om in samenwerking met diverse artsen uiterst spectaculaire resultaten tot stand te brengen die vandaag de dag ongekend zijn voor het grote publiek. Wat deze resultaten zijn zal ik in een van mijn volgende blogs verder uit de doeken doen. Ik ben momenteel een boek aan het lezen over zijn werk. Als ik deze uit heb meld ik me weer. Met, zoals ik er nu tegen aankijk, spectaculaire en uiterst schokkende onthullingen over zijn werk en wat daarmee is gebeurd. Of eerder gezegd: wat daar niet mee is gebeurd... Daarnaast zal ik terugkomen op wat ik bereikt heb met deze Heilpraktiker. Ik zit nu midden in het proces, dus iets te vroeg om daar iets over te zeggen. Het eerste resultaat zag er in ieder geval erg goed uit.

Voorlopig neem ik op dit moment alles zoals het komt zonder het roer uit handen te geven. Dat voelt heel goed aan... Zakelijk en privé gaat het uitstekend en is alles in balans. Ik ga zo weer een half uurtje achter mijn drumstel kruipen... Heerlijk!